PONUDA USLUGA

Individualni treninzi

Rad 1 na 1 gdje je trener posvećen samo Vama tijekom 60 minuta treninga. Ovaj oblik rada daje najbolje moguće rezultate upravo iz toga razloga što je sva pažnja usmjerena na Vas. S obzirom na to da ste sami u terminu, puno više vremena je raspoloživo za komunikaciju o samom treningu, prehrani i bilo kojem pitanju vezanom uz područje fitnessa. Ovaj oblik treninga je najbolja opcija ako patite od nekih posturalnih problema ili drugih zdravstvenih problema koji zahtijevaju veći angažman trenera. Također ako želite biti sigurni da ćete postići maksimalno brzi napredak i želite privatnu atmosferu treninga, također razmislite o ovoj opciji.

Poluindividualni treninzi

Ako volite trenirati u paru, ovo je usluga koja će Vas zanimati. Vrijede sva pravila kao i kod individualnih treninga, osim što je trener posvećen dvjema osobama istovremeno. Pažnja koju dobivate na ovakvom treningu nešto je manja nego na individualnim treninzima ali s druge strane kvaliteta rada ne opada. Obično se radi po principu “dok jedan radi, drugi odmara” tako da ono za što ste “zakinuti” u odnosu na individualni trening je zapravo količina razgovora u pauzama između vježbi. Bitno je naglasiti da svaka osoba radi prema individualnom planu i programu treninga koji je prilagođen njima. Tko traži prijateljsko nadmetanje i motivaciju rada u paru, ova usluga je definitivno ono što traže.

Mini grupe

Mini grupe od 3 do 4 člana koji treniraju u isto vrijeme ali prema individualnom principu. Svaki klijent i dalje ima svoj vlastiti plan i program koji je izrađen prema njegovim ciljevima i sposobnostima. S obzirom na to da je mali broj ljudi, trener Vas bez problema sve nadgleda, korigira, asistira i usmjerava. Osim toga, rad u malim grupama je izrazito motivirajući s pozitivnom dozom nadmetanja. Ako volite trenirati u s drugim ljudima, prijateljski se nadmetati, socijalizirati se a odraditi vrhunski trening, ovo je opcija za Vas!

Konzultacije

Trenirate ali niste sigurni radite li sve kako treba, zanima Vas kako izvodite određenu vježbu ili možda kako ukomponirati prehrambene navike u Vaše ciljeve? S druge strane možda odlično izvodite vježbe ali ne znate kako sastaviti vlastiti trening… Bilo koje pitanje koje Vas muči a da je u domeni fitnessa, ovo je usluga koja Vas zanima. Međutim bitno je naglasiti da u ovu uslugu ne spada izrada plana i programa treninga s obzirom na to da je trajanje termina 60 minuta i to je nemoguće napraviti u tako kratkom vremenu. Gledajte na ovo kao neku vrstu mentorstva gdje Vas se usmjerava.

Drop IN

Drop IN je namijenjen svima koji imaju nestabilne rasporede, ne mogu se obavezati na sigurne termine a ipak žele trenirati. Drop IN Vam omogućuje da se zabilježite za one termine koji će biti otvoreni za ovaj tip treninga (mini grupe za 3-4 koje nisu popunjenje).

 

Cjenik - Zeleni dio

 

PRAVILA PLAĆANJA/IZOSTANCI

Oblik plaćanja: Gotovinsko plaćanje

Rezervacija termina ⇒ Plaćanje ⇒ Trening

Ako niste zadovoljni sa uslugom, unutar jednog tjedna možete dobiti puni povrat novaca za preostale treninge.

 

Individualni i poluindividualni treninzi

Rezervacijom termina Vi se obvezujete na plaćanje tih termina. Ako na vrijeme ne javite svoj eventualni ne dolazak termin se naplaćuje neovisno o tome jeste li se pojavili ili ne. Svake subote možete najaviti svoje nedolaske za nadolazeći tjedan kako bi oslobodili termine za druge polaznike. Ako termin ne otkažete u subotu, računa se kao odrađen! Na svakih 12 treninga imate pravo 2 puta otkazati svoj termin (na vrijeme), a svako otkazivanje nakon toga će biti naplaćeno (osim u slučaju bolesti ili putovanja kada Vas nema neko vrijeme što se naravno uzima u obzir).

 

Individualne mini grupe 3 – 4 osobe

Zbog specifičnosti funkcioniranja termina, ovaj tip članarine se naplaćuje na mjesečnoj bazi odnosno u paketima od 4,8 ili 12 tjedana ovisno o tome koji paket kupite. Osim u slučaju dulje bolesti i preskakanja nekoliko termina u nizu, svaki preskočeni termin se naplaćuje. Npr. ako trenirate pon, sri, pet u 18 h i počeli ste 1.5.2017. Vaši termini su rezervirani sljedećih 4/8/12 tjedana, Vi ih plaćate pojavili se ili ne. U slučaju bolesti ili putovanja imate pravo “zamrznuti” članarinu tjedan dana, odnosno 3 treninga. U slučaju duljeg izbivanja izaći ću Vam u susret ovisno o okolnostima. Bitno je unaprijed najaviti izbivanje kako bi mogao ponuditi Vaše mjesto za Drop IN termine.

 

Drop IN

Drop IN je namijenjen za sve one koji imaju nestabilne rasporede, ne mogu se obavezati na sigurne termine, a ipak žele trenirati. Drop IN Vam omogućuje da se zabilježite za one termine koji će biti otvoreni za ovaj tip treninga. Svaku nedjelju ću Vas obavijestiti (FB ili mail) koji su termini slobodni za Drop IN i moći ćete ga rezervirati. Jednom kada je termin rezerviran, plaćate ga neovisno o tome pojavili se Vi ili ne. U slučaju da netko rezervira termina ne dođe i ne plati, automatski gubi pravo na Drop IN i obavijesti o slobodnim terminima.